DJ Bert & DJ Barry

slaan samen met Café Tante Roosje de handen ineen voor Only Friends, de sportclub voor kinderen met een beperking. Het evenement zal plaatsvinden op Dinsdag 17 september 20.00 uur tot  Zaterdag 21 september 00.00 uur .
DJ Bert & DJ Barry zullen 100 uur non-stop feest maken. Voor dit initiatief zal Café Tante Roosje 100 uur non-stop geopend zijn!

100 uur vol feest, entertainment en verrassingen!

 Omdat een beperking nooit een beperking mag zijn voor kinderen om te kunnen sporten….
Wat begon als een droom  van Bert….een idee wat in zijn hoofd zat…. de wil om iets te doen voor de sportclub voor kinderen met een beperking “Only Friends”! ….Eén belletje naar DJ Barry was genoeg, hij was aan boord!
Dat doen waar we het beste in zijn, een feest maken! 100 uur gaan we samen non-stop draaien, er komen deze 100 uur een scala aan verrassingen voorbij, dit allemaal met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Only Friends. Natuurlijk in samenwerking met het gezelligste café op het Rembrandtplein, Café Tante Roosje.
Kimberley Kruiter, eigenaresse van Café Tante Roosje, vond het een geweldig idee. De gemeente Amsterdam gaf gelijk de vergunning af dus we hadden een Go! We gaan het doen!!!  Natuurlijk vergt dit geweldige initiatief een hele hoop geregel maar alles voor het goede doel.
DJ Barry is radio-dj bij Radio Royaal,  de zender voor het beste uit Nederland afgewisseld met bekende hits en te ontvangen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht…Radio Royaal zal voor dit speciale evenement dan ook live gaan uitzenden vanuit Café Tante Roosje. Barry is wel bekend met Café Tante Roosje en het Rembrandtplein aangezien hij daar menig avond een feest maakt met zijn muziek en interactie met de gasten. “Wat is er nou mooier dan iets voor een ander te doen!? Dat het gaat lukken en een succes wordt, daar twijfel ik niet aan”.
DJ Bert, al jaren een vast gezicht op het Rembrandtplein heeft daar menig Café op z’n kop gezet. Bert zijn oudste dochter heeft een meervoudige beperking. “Mijn dochter is nu 22 en ik heb als ouder kunnen zien wat sport voor kinderen met een beperking kan betekenen. Grenzen verleggen, zelfvertrouwen krijgen en vrienden maken, iets wat voor velen van ons de normaalste zaak van de wereld is, helaas geldt dit niet voor iedereen en zo zou het wel moeten zijn. Ik draag sportclub Only Friends en het Friendship Sportcentre een zeer warm hart toe en probeer daar al een tijdje mijn steentje aan bij te dragen”.
 We hebben alle hulp hard nodig om ons door de 100 uur heen te slaan, komen jullie ons steunen? Alles draait natuurlijk om donaties om dit goede doel te steunen.

Wil je doneren? Dit is nog niet actief, we hebben je hulp hard nodig dus verzoeken je het later nog eens te proberen!