Dj Bert

Na 3 geweldige edities van 100 uur 4 Only Friends hebben de 2 vrienden besloten dat er een 4de editie moet komen.

Dus zijn alle koppen weer bij elkaar gestoken en gaat het weer gebeuren.

Vanaf 13 september gaan Bert & Barry wederom 100 uur lang non-stop er een geweldige show van maken.

Elke dag live vanuit het Friendship Sport Centre, met verassingen en natuurlijk leuke optredens.

Ook nu weer is Cafe Tante Roosje van de partij waardoor het clubhuis omgetoverd wordt naar een gezellig Amsterdams Café en er elke avond vanaf 20:00 uur een waar feest gaat los barsten.

Dit alles is weer online te volgen, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom om live aanwezig te zijn op het Friendship Sport Centre.

We hopen weer op jullie support en dat we na de 100 uur een geweldig bedrag aan Sportclub Only Friends kunnen doneren.

Groet Team 100 uur 4 Only friends

Doneer

 

Dj Barry Brand

Loading...

Breaking News!

Ook dit jaar komt er natuurlijk weer een editie van 100 uur 4 Only Friends.
Door alle COVID maatregelen was de 3de editie een online editie zonder live publiek vanuit het Friendship Sportcentre, de thuishaven van sportclub Only Friends.
De 2 vrienden Bert & Barry presenteerden 100 uur non-stop een show met muziek, optredens en mooie verhalen.Dit bleek wederom een gouden formule met hilarische momenten, waarop de 2 vrienden en kijkers werkelijk van hun stoel afvielen van het lachen.

Mede door de samenwerking met Café Tante Roosje is ook deze editie een geweldig succes geworden met als resultaat een geweldig mooi geld bedrag dankzij alle donaties maar ook een enorme boost aan de naamsbekendheid van Only Friends.

Doordat de vrienden 100 uur non-stop online waren werd er werkelijk in het hele land maar ook daarbuiten vol overgave meegekeken , zelfs in menig Cafe was het live te volgen via de schermen, van Groningen tot aan Maastricht, maar zelfs waren de vrienden te zien in Gran Canaria.

Vanaf 13 september zal alweer de 4e editie plaatst gaan vinden.
Ditmaal zullen wij wederom gaan uitzenden vanuit het Friendship Sport Centre.
Hoe mooi is dat!

In de hoop dat alle COVID maatregelen heel ver weg blijven, zal ook ditmaal alles online te volgen zijn waarbij het publiek natuurlijk welkom is, maar ook zal er elke avond een feestavond zijn met de artiesten uit Café Tante Roosje.

Wij hopen natuurlijk weer op jullie support!

Groet Team 100 uur 4 Only Friends.

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Doneer

Helpt u ook mee? Klik op de doneer knop of scan de QR code.

Een initiatief van

www.clearentertainment.nl

Hier doen we het voor

Doneer

Helpt u ook mee? Klik op de doneer knop of scan de QR code.

Wat begon als een droom van Bert….een idee wat in zijn hoofd zat…. de wil om iets te doen voor de sportclub voor kinderen met een beperking “Only Friends”! ….Eén belletje naar DJ Barry was genoeg, hij was aan boord!

Dat doen waar we het beste in zijn, een feest maken! 100 uur gaan we samen non-stop draaien, er komen deze 100 uur een scala aan verrassingen voorbij, dit allemaal met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Only Friends. Natuurlijk in samenwerking met het gezelligste café op het Rembrandtplein, Café Tante Roosje.

Kimberley Kruiter, eigenaresse van Café Tante Roosje, vond het een geweldig idee. De gemeente Amsterdam gaf gelijk de vergunning af dus we hadden een Go! We gaan het doen!!! Natuurlijk vergt dit geweldige initiatief een hele hoop geregel maar alles voor het goede doel.

DJ Barry is radio-dj bij Wild-FM, de zender voor het beste uit Nederland afgewisseld met bekende hits en te ontvangen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht…Wild-FM zal voor dit speciale evenement dan ook live gaan uitzenden vanuit Café Tante Roosje. Barry is wel bekend met Café Tante Roosje en het Rembrandtplein aangezien hij daar menig avond een feest maakt met zijn muziek en interactie met de gasten. “Wat is er nou mooier dan iets voor een ander te doen!? Dat het gaat lukken en een succes wordt, daar twijfel ik niet aan”.

DJ Bert, al jaren een vast gezicht op het Rembrandtplein heeft daar menig Café op z’n kop gezet. Bert zijn oudste dochter heeft een meervoudige beperking. “Mijn dochter is nu 23 en ik heb als ouder kunnen zien wat sport voor kinderen met een beperking kan betekenen. Grenzen verleggen, zelfvertrouwen krijgen en vrienden maken, iets wat voor velen van ons de normaalste zaak van de wereld is, helaas geldt dit niet voor iedereen en zo zou het wel moeten zijn. Ik draag sportclub Only Friends en het Friendship Sportcentre een zeer warm hart toe en probeer daar al een tijdje mijn steentje aan bij te dragen”.

Doneer

Helpt u ook mee? Klik op de doneer knop of scan de QR code.