Dj Bert

De Muzikale Glimlachjes Parade

Na het daverende succes van 100 uur 4 Only Friends 2019 in Cafe Tante Roosje, waarbij Dj Bert en Barry Brand ruim € 35000,00 voor Only Friends hadden opgehaald, komt er dit jaar natuurlijk een vervolg.

Vanaf dinsdag 15 september 2020 20:00 uur gaan de mannen er wederom 100 uur non-stop er een geweldig feest van maken in Cafe Tante Roosje, en ook nu weer met als doel zoveel mogelijk aandacht en geld in te zamelen voor Sport Club Only Friends.

In aanloop naar dit mooie evenement presenteren zij elke maandag tussen 19:00 -21:00 uur online de Muzikale Glimlachjes Parade via de live stream op www.100uur4.nl en via de FaceBook Pagina 100 uur 4 Only Friends een show met muziek, prijzen en live optredens.

Doneer
De Veiling

Dj Barry Brand

Een initiatief van

www.clearentertainment.nl

Hier doen we het voor

Doneer
De Veiling

Wat begon als een droom van Bert….een idee wat in zijn hoofd zat…. de wil om iets te doen voor de sportclub voor kinderen met een beperking “Only Friends”! ….Eén belletje naar DJ Barry was genoeg, hij was aan boord!

Dat doen waar we het beste in zijn, een feest maken! 100 uur gaan we samen non-stop draaien, er komen deze 100 uur een scala aan verrassingen voorbij, dit allemaal met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Only Friends. Natuurlijk in samenwerking met het gezelligste café op het Rembrandtplein, Café Tante Roosje.

Kimberley Kruiter, eigenaresse van Café Tante Roosje, vond het een geweldig idee. De gemeente Amsterdam gaf gelijk de vergunning af dus we hadden een Go! We gaan het doen!!! Natuurlijk vergt dit geweldige initiatief een hele hoop geregel maar alles voor het goede doel.

DJ Barry is radio-dj bij Radio Royaal, de zender voor het beste uit Nederland afgewisseld met bekende hits en te ontvangen in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht…Radio Royaal zal voor dit speciale evenement dan ook live gaan uitzenden vanuit Café Tante Roosje. Barry is wel bekend met Café Tante Roosje en het Rembrandtplein aangezien hij daar menig avond een feest maakt met zijn muziek en interactie met de gasten. “Wat is er nou mooier dan iets voor een ander te doen!? Dat het gaat lukken en een succes wordt, daar twijfel ik niet aan”.

DJ Bert, al jaren een vast gezicht op het Rembrandtplein heeft daar menig Café op z’n kop gezet. Bert zijn oudste dochter heeft een meervoudige beperking. “Mijn dochter is nu 22 en ik heb als ouder kunnen zien wat sport voor kinderen met een beperking kan betekenen. Grenzen verleggen, zelfvertrouwen krijgen en vrienden maken, iets wat voor velen van ons de normaalste zaak van de wereld is, helaas geldt dit niet voor iedereen en zo zou het wel moeten zijn. Ik draag sportclub Only Friends en het Friendship Sportcentre een zeer warm hart toe en probeer daar al een tijdje mijn steentje aan bij te dragen”.

Dinsdag 17 september 20.00 uur

0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec
Doneer
De Veiling

Sponsoren

De Veiling
Doneer
De Veiling
Doneer